It kā vienkāršas, bet tajā pašā laikā neparastas sastāvdaļas, kas garantē garšīgu un baudāmu rezultātu.
Nepieciešams:
0,5 kg makaronu (gliemežvāki vai spirāles),
400g vistas filejas,
2 ēdk. kečupa,
2 - 3 ēdk. kartupeļu cietes,
sarkanā paprika,
1 sīpols,
dilles,
0,5 l saldā krējuma,
150 g krabju nūjiņu,
150 g garneļu,
300g siera,
ķirštomāti.
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež gabaliņos, sajauc ar kečupu un kartupeļu cieti un uz 1 - 2 stundām atstāj vēsā vietā. Tad apcep uz sakarsētas pannas. Sīpolu un papriku sagriež kubiņos, pievieno sakapātas dilles un visu apcep. Pievieno saldo krējumu un apcepto vistas fileju, gabaliņos sagrieztās krabju nūjiņas un garneles, visu uzkarsē. Makaronus novāra, nokāš un liek dziļākā cepamā traukā, pārlej ar gaļas un dārzeņu mērci. Pārkaisa ar rīvētu sieru. Virsmu var rotāt ar ķirštomātiem, kas pārgriezti uz pusēm. Cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 25 minūtes.