Paredzēts 6 personām:
1.5 paciņa makaronu (pēc izvēles – spirāles, radziņi utt.); 2 gab. lielas vistas filejas; 1 burciņa (195 g) pesto; 1 sarkanā paprika; 1 sīpols; 1 – 2 ķiploka daiviņas; sāls, pipari un nedaudz eļļa cepšanai.Liekam vārīties makaronus. Kamēr makaroni vārās, sagriežam vistas fileju gabaliņos un liekam uz pannas cepties. Pēc tam sagriežam smalki sīplous, ķiplokus un apcepam kopā ar vistas fileju. Pašu pēdējo apcepam gabaliņos sagrieztu papriku. Kad makaroni izvārījušies un nokāsti, tad pievienojam pesto, sacepto vistu ar sīpoliem, ķiplokiem un papriku, visu kārtīgi samaisam un vakariņas ir gatavas.
Labu apetīti!