Šodien sagribējās kaut ko paēst un ResnāLaura izdomāja taisīt burgerīšus, jo Dobelē nav hesītis, bet tauki kaut kā jāuzdzen. Tā nu mēs aizgājām uz veikalu un sapirkām visu vajadzīgo.
Šodien sagribējās kaut ko paēst un ResnāLaura izdomāja taisīt burgerīšus, jo Dobelē nav hesītis, bet tauki kaut kā jāuzdzen. Tā nu mēs aizgājām uz veikalu un sapirkām visu vajadzīgo.
Viss kas būs vajadzīgs –
Burgeru maizītes.
Gurķīši.
Tomāti.
Kotletītes vai kāda cita gaļa.
Kaut kāds siers.
Ja vēlās var pievienot kečupu vai majonēzi.
Paņemam pāris kotletītes.
Tad tās sagriežam uz pusēm lai nav pārāk resnas un nav arī pārāk daudz.
Sākam apcept vienu kotletīšu pusi.
Kad viena puse ir apcepta, metam ripā un cepjam otru.
Kamēr es cepu kotletes Resnā grieza tomātus. /brīnījos, ka neapēda./
Sagrieztie tomātiņi.
Ir garsīgāk + arī nedaudz veselīgāk. Pa to cenu kādu tu kārtīgi paēdīsi hesī es varu uztaisīt kādus 6 tādus burgerus.
Šitie iszsktas prasti par ko tadu enieliksu plusu un galigi nepareizi tu taisi....
1. Vajag sagatavot gaļu
2.UZtaisit merciti
3. Pareizos ingredientus tur stabili 3x par maza visa
4. l2p
Es parasti maizītes nedaudz apgrauzdēju no iekšpuses. It kā sīkums, bet uzreiz cita kvalitāte burgerim