Paņemam burger maizītes.
Plikā, vientuļā burger maizīte gaida, kad to apēdīs.
Paņemam burger maizītes.
Plikā, vientuļā burger maizīte gaida, kad to apēdīs.
Atveram vaļā maizīti un saliekam tajā kotletītes cik gribētos apēst.
Paķeram kādu sieru.
Lai kotletītes nenosaltu uzmanīgi tās apsedzam ar siera kārtiņu.
Ja kādam garšo majonēze vai kečups var nedaudz pievienot arī to.
Tālāk uzliekam pāris gurķu ripiņas un turpinām darbu.
Gurķiem pa virsu es uzliku vel kārtiņu ar tomātiem.
Tomātiem un gurķiem arī iespējams būs auksti, tāpēc arī tos apsedzam ar siera kārtiņu.
Galīgi neizskatās pēc hesīša... Bet veselīgāks par hesīti gan ir.
Strādnieka sviestmaize, būtu tuvāk patiesībai.
Šitie iszsktas prasti par ko tadu enieliksu plusu un galigi nepareizi tu taisi....
1. Vajag sagatavot gaļu
2.UZtaisit merciti
3. Pareizos ingredientus tur stabili 3x par maza visa
4. l2p
Ir garsīgāk + arī nedaudz veselīgāk. Pa to cenu kādu tu kārtīgi paēdīsi hesī es varu uztaisīt kādus 6 tādus burgerus.