Čau spocēni šodien izdomāju ielikt tecepti kā mājās pagatavot marshmallow to arī var cept gan likt pie kakao vai arī pildīt cepumos
Pagatavošana ir pavisam vienkārša
nepieciešamās sastāvdaļas :
3 ēdam karotes = 45.gr želantina
2 olu baltumi
2 glāzes cukura
pusglāze ūdens
sākam gatavot
pusglazi udens + divas glazes cukura liek uz uguns lidz cukurs izskist un izveidojas sirups
kamer cukurs skist tikmer izskidinam 3 edamkarotes zelantina pusglaze udens
kamer sirups nedaudz pavaras tikmer sakulam 2 olu balttumus stingras putas
tad sirupam lej klat zelantinu un to savkars lej klat olu baltumiem un putosana var sakties vismaz 20 minutes masai ir 2-3 rezes japalielinas apjoma un jaklust vai staipigai lipigai
vel nepieciesams pudercukurs kuram pievieno paris edamkarotes kartupeju cietes to izbarstam uz cepama papira un klajam zefira masu
atstaj izstabas temperatura uz nakti otra rita parkaisa ar pudercukuru un spiez forminas tad apvila gabalinus pudercukura un liek trauka
LAI LABI GARSO