Šovakar pagatavoju Maggi idea kraukšķigai vistas gaļai. Mans mērķis bija uzzināt, vai ēdiens sanāk tāds pats,kā reklāmā uz paciņas. Un patiešām tā arī bija. Viens spoks arī gatavoja šo ēdienu, bet viņš cepa eļļā. Bet es gribēju zināt, kā ir, kad cep cepeškrāsnī grillēšanas režīmā!
Maggi idea - Kraukšķīga vistas gaļa21
Visas sastāvdaļas
1.att. Maggi idea rīvmaizi (kura ir kopā ar garšvielām) ieber bļodiņā. 2.att. Citā bļodiņā iesit vienu olu un to sakuļ.
1.att. Vistu sagriež gabaliņos (apmēram 3 mm biezumā.) 2.att. Vistas gabaliņus apviļā olā. 3.att. Tad vistas gabaliņu apviļā maggi idea rīvmaizē. 4.att. Vistas gabaliņus liek uz cepeškrāsns restītēm. 5.att. Vistas gabaliņus liek cepties 200 grādu temperatūrā, grillēšanas režīmā 20 minūtes.
Apakšā zem restēm var palikt cepešpannu, jo ja gadījumā kāds gabaliņš noslīd vai nokrīt rīvmaizes drupačiņas, vismaz krāsns paliks tīra :)
Gatavojam mērcīti. 1.att. bļodā ieliekam 3 ēdamkarotes ar majonēzi. 2.att. Pieliekam klāt 3 ēdamkarotes lakto jogurtu. 3.att. Pieberam klāt maggi idea ķiploku mērcītes garšvielas. 4.att. Visu samaisam un līdz ēšanas brīdim ieliekam leduskapī, lai atdziest.