Un pa virsu. Metam 149,16 grādos līdz izkūst siers. (obligāti ievēro temperatūru) :D
Ka..???? :D:D Reeka rauj. Bet recepte izskatas suliga!
Tu gadījumā neesi no Latgales?
Vnk ''draugos'' ieraudzīju tavas receptes http://www.graudiem.lb/latgale/ :lekt:
Manuprāt tādi burgeri kuri ir gatavoti mājās viņi ir daudz, daudz garšīgāki, lētāki un veselīgāki!
Om, nom, nom.. tagad es gribu ēst...
pizģets, čalīt tu točna esi Mārtiņš Rītiņš, ienīstu tevi (protams labā veidā). :D
Piedod, bet tu domā, ka ar parastu Krievijas sieru, kas nav griezts, varēsi aizstāt vistu, kas pirkta un pagatavota veikalā? Nu, tas ir domāts tā - tu saki, ka Maķīša sieri ir slikti utt, bet Rimi pirkta, grillēta vista ar sazin kādu ķīmiju virsū ir labāka? (: