local-stats-pixel

Ļoti garšīgi - ķirbju medus2

Ķirbju medus

Ķirbi nomizo attīra no sēklām,sagriež 1 cm biezās šķēlēs,pievieno cukuru,samaisa atliek malā uz 15-30 minūtēm.Kad tas sāk suloties to liek uz vidēja uguns un ik pa laikam nosmeļ sulu (kopumā ir jāvāra 10-15 minūtes). Ķirbi nokāš,liek uz uguns,pievieno kanēli,krustnagliņas,vāra 25 minūtes līdz sabiezē.Medu atdzesē,pasniedz pie pankūkām,desertiem,putrām,izmanto ka medu-sīrupu.

Sastāvdaļas:

Ķirbis 1 kg

Cukurs 200 g

Kanēlis

Krustnagliņas

91 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Ļoti labs video.

P.S. Abonēju kanālu un sekoju spoku profilam!

1 0 atbildēt

Nākošo lūdzu - auzupārslu alu emotion 

0 0 atbildēt