Tāpat sagatavoju otro daļu, uzvāru un salieku bļodā pie pirmā vārījuma. Atkal nedaudz sviestu pāri. Gatavs!
Parasti ēdam ar skābu krējumu. Lai garšo!
Tāpat sagatavoju otro daļu, uzvāru un salieku bļodā pie pirmā vārījuma. Atkal nedaudz sviestu pāri. Gatavs!
Parasti ēdam ar skābu krējumu. Lai garšo!
Mūsdienās daudzi nezin kas tie tādi vispār ir, un varu droši apgalvot, ka viens no labākajiem ēdieniem ko esmu ēdusi. +
Beidzot! Tik garu laiku nodzīvoju un uzzināju - kas ir īstie ķiļķēni. Vēl tik jāsagatavo. Paldies!
Lieli pelmenji Nav svarigi ,ka nosaukt,galvenais garsha.Tuvaka laika izmeginashu.
Vakar izmeginaju, tik ar proporcijam parsavu - daudz pildijums palika pari. tapec sodien tapa planas pankukas ar so pildijumu(+krejums un sipols). Nammmigas.