Silta ūdeni izšķīdina raugu pievieno sals,cukuru,miltus un augu eļļu.Mīca tik ilgi, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām.Miklai pārsedz ar plēvi liek ledusskapi (60-90 minūtes). No rauga miklas izveltnē 2-vienadas ripas.Vienu liek uz ietaukotas plats,pārziež pildījumu,otrai viena vai trīs vietas ar cepumu veidni izspiež zvaigznītes,caurumoto mīklu pārliek pildījumam,apakšējas un augšējās ripas malas cieši kopā saspiež.Virsmu pārziež ar sakultu olu,uz miklas liek izspiestas zvaigznītes,pīrāgu cepeškrāsni izcep,pasniedz siltu ar buljonu vai teju.Pildījumam sasmalcinātus sīpolus sacep eļļa,samaisa ar kartupeļu masu,olām,sāli.Lai jums labi garšo!Veiksmi gatavošanā!Balso.Komentē.Gatavo.Uz tikšanos!
Sastāvdaļas;
Milti 300g
Ūdens 180 ml
Cukurs 1 tējkarote
Sāls 1/2 tējkarotes
Raugs 6g(sausais)
Augu eļļa 10 ml
Pildījumam
Kartupeļi 400g
Sīpols 1
Olu dzeltenumi 2
Muskatrieksts 1/4 tējkarotes
Sāls 1/2 tējkarotes
Pipari
Augu eļļa