Sen neko nebiju likusi spokos, tāpēc izdomāju šodien ielikt pildīta lavaša recepti.
Pagatavošana pavisam vienkārša, un ātra.
Sastāvdaļas:
Lavašs
Kārums ar zaļumiem
Kāposts (kkāda 1/8 daļa)
2 paprikas
2 žāvēti vistu šķinķīši
4 olas
Sen neko nebiju likusi spokos, tāpēc izdomāju šodien ielikt pildīta lavaša recepti.
Pagatavošana pavisam vienkārša, un ātra.
Sastāvdaļas:
Lavašs
Kārums ar zaļumiem
Kāposts (kkāda 1/8 daļa)
2 paprikas
2 žāvēti vistu šķinķīši
4 olas
Izņemam no iepakojuma ārā lavašu. Pārlokam to uz pusēm.
Apsmērējam visu lavašu ar Kārumu.
Sagriežam kāpostu un liekam virsū Kārumam.
Pēctam sagriežam vārītās olas (vēlams, lai ir atdzisušas), un metam virsū kāpostam.
Tālāk seko paprika. Man bija jāiztiek ar balto papriku, bet ir labāk, ja ir sarkanā. Tad ir garšīgāk.
Un visbeidzot sagriežam vistiņu un liekam visam pa virsu.
Pēctam kārtīgi aizrullējam ciet. Man nebija tik liels šķīvis, lai visu garo lavaša desu uzliktu virsū, tāpēc nācās pārgriezt uz pusēm. Tad ieliekam ledusskapī un pāris stundām, lai ievelkās.
Labu apetīti!
Arī labi ir ar vistu, tomātiem, papriku, kausēto sieru un salātu lapām. Iznāk tikpat garšīgi kā hesītī !