Nu lūk lasis ir ievīstīts jau līdz galam un ir gatavs cepšanai..
..liekam cepeškrāsnī uz 225 grādiem aptuveni uz kādām 20 minūtēm, bet viss ir atkarīgs no tā cik lieli ir laša gabali, jo kā jav man liekas visi zin-jo lielāks, jo ilgak jācepj
Nu lūk lasis ir ievīstīts jau līdz galam un ir gatavs cepšanai..
..liekam cepeškrāsnī uz 225 grādiem aptuveni uz kādām 20 minūtēm, bet viss ir atkarīgs no tā cik lieli ir laša gabali, jo kā jav man liekas visi zin-jo lielāks, jo ilgak jācepj
Tāds jau izskatās gatavs ēšanai-kam tie zaļumi nepatīk var viņjus vienkārsi novākt nost
Labu apetīti ^^
Šis ir viens no iemesliem, kādēļ es mīlu jauno Jacky'a ideju - superoriģinālraksti un lielas bildes. Izskatās tik garšīgi! :)
Pa gardo! Piekrītu, ka bez sāls un pipariem nu nekādi. Gluži āpat, kā bez labiem nažiem neiztikt! :))
visvienkāršākais, tradicionālākais laša pagatavošanas veids. nesaprotu, kāda jēga likt šādus rakstus.
Lasis, jau ir zivs, un zivs struktūra ir maiga, tākā viņu nevajag ilgi cept , pietiek ar 10minūtēm konvecijas krāsnī. Jo ilgāk ceps , saies pļurā. Bet vajag , lai paliek ar struktūru.