Gribējās gardi paēst, un netērēt tam daudz laika.
Nepieciešams:
Laša steiks (1,5-2 cm)-platums
Krējums-var ari saldo krejumu
Garšvielas- pipari, sāls, citronpipari
protams ka folijs un pec izvēles, var arī sīpolus.
Gribējās gardi paēst, un netērēt tam daudz laika.
Nepieciešams:
Laša steiks (1,5-2 cm)-platums
Krējums-var ari saldo krejumu
Garšvielas- pipari, sāls, citronpipari
protams ka folijs un pec izvēles, var arī sīpolus.
Viss kas nepieciešams
tad nakamo paņemam piparus, sali un citronpiparus
jau notīrītu lasi vajag ieziest šajā maisijumā
jāliek pannā
pannas apakša jasasmērē ar krējumu
un arī steika augšu
tam virsū var uzlikt sīpolus
jāapsedz ar foliju, un tad jaliek cepties uz 220 g, 15 min
jānoņem augšējais folija gabals un jaliek cepties uz 150 g vel uz 15 min
Labu apetiti :D
Man patika, it sevišķi 10. bilde, parasti ir kaudze kartupeļu un gabaliņš lasīc, bet te ta bagātigi 3 kartupeļi un 2 laša gabali.
sanācis ir OK
tikai jautajums kamdeļ vispirms uz max temp ar foliju un tad samazini temp bez folijas ?
Man domāt vajag tieši otrādi lai lasim izveidotos smuka "garoziņa"
vispirms cepināt uz kādiem 180 un tad beigās uzdot 230 ...