Skaties kā vēl var pasniegt kartupeļu pankūkas. Šitā recepte ir oriģināla, jo te ir salasīts viss, kas palicis ledusskapī, tā kā savā ziņā oriģināla.
5 kartupeļi
Tējkarote sāls
Timiāns
Neliels sīpols
Jūsu iemīļotākā mērce vai tas kas palicis no pagājušā gada :D
Eļļa
Ķīnas, romiešu vai ledussalāts (papildus kraukšķim)
Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas9
152
11
1. Lai iegūtu pēc iespējas kraukšķīgākas pankūkas, ņēmu "Laura" kartuepeļu šķirni, kur nav tik daudz cietes.
2. Rīvē uz rupjās rīves, uz smalkās tur tik biezenis sanāk, vairāk nekas :D
Reklāma
3. Uz 5 kartupeļiem ne vairāk, kā nepilnu tējkaroti sāls, savādāk būs kraminieks
4. Aine klaine drusciņ timiāna
5. ar nazi smalcināts sīpols būs garšīgāks, nekā uz rīves rīvēts ;)
Reklāma
6. Visu samačkā kopā, un uz ļoti uzkarsētas pannas, nežēlojot eļļu, cep nelielus bļiņčikus, plānā kārtā.
7. vispirms apbrūnina vienu pusi līdz tā pavisam gatava, negrieziet vairākas reizes apkārt, tā dara tikai kojās :D
8. Smalki sagriež salāten, nu man bija biš aizmirsts ķīniežu
Reklāma
9. Kad jau smuki apcepušās, metam uz salvetes, lai holesterīns biš notek :D
10. Klaģī virsū plānā kārtā savu mīļāko mērci vai ievārījumu