Brīvdienu vakariņu recepte. Ribiņas var pasniegt ar ceptiem kartupeļiem un štovētiem kāpostiem.
Sastāvdaļas: 1kg cūku ribiņas. Marinādei: adžika, medus, sojas mērce, koriandrs, pipari.
Brīvdienu vakariņu recepte. Ribiņas var pasniegt ar ceptiem kartupeļiem un štovētiem kāpostiem.
Sastāvdaļas: 1kg cūku ribiņas. Marinādei: adžika, medus, sojas mērce, koriandrs, pipari.
Nepieciešamās sastāvdaļas.
Ribiņas sagriežam nedaudz mazākos gabaliņos.
Visas marinādes sastāvdaļas sajaucam kopā. Daudzums atkarīgs no ribiņu daudzuma.
Ribiņas sasmērējam ar marinādi un liekam marinēties vismaz uz stundu. Ideālā variantā uz diennakti.
Liekam ribiņas cepšanas maisā (iegriežam nelielu caurumu) Apkārt apberam kartupeļu daiviņas.
Liekam krāsnī uz vienu stundu 220 grādos.
Pēc stundas atgriežam maisu un ļaujam ribiņām apbrūnēt.
Viss gatavs.
Ribiņas ar kartupeļiem labi iet kopā ar štovētiem kāpostiem.