local-stats-pixel

Krāsnī cepta vistas fileja13

128 6

Bija nopirkusies vistas fileja, tamdēļ bija jādomā, kā to pagatavot. Atcerējos vienu pasenu recepti, taču nedaudz pārveidoju to.

Būs nepieciešams:
- apm. 500 g vistas filejas,
- apm. 50 ml olīveļļas + pannas ieziešanai,
- dažas ķiplokdaiviņas,
- timiāns (ideālā gadījumā svaigs),
- rozmarīns (ideālā gadījumā svaigs,
- malti melnie pipari,
- sāls,
- daži burkāni.

Reklāma
128 6 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Beigās izskatījās tik sūdīgi, ka tu izlēmi labāk ielikt bildi no interneta? :D

12 1 atbildēt

Vistu nevaru bez karija iedomāties! Dievinu šo garšvielu!  emotion

4 0 atbildēt

Izskatās ļoti diētiski, man patīk :)

2 0 atbildēt

"Liek krāsnī, nogriež uz 190°C un cep apmēram 45 min", šitais ir galīgi garām!! Tev tā vista paliks galīgi sausa un beigās moš par uzies gaisā! :D Mīnuss

0 0 atbildēt

heh atkal Cigors7 izrauj man vārdus - 45 min plikai filejai 190C ir daudz DAUDZ par daudz ...

cita lieta, ja fileja būtu speķa apvalkā (pašam tagdiņ top speķī ietītas filejas rullīši)

vai nevis 190C, bet tikai 90C un tad lēnām pāris stundu laikā nogatavinas fileja ...

fileja vispar ir cimperlīgs gaļas gabals, ko ar uzmanību jālieto ...

0 0 atbildēt

pārādi kā cept arī kotletes jo gan jau kad neviens to nezin tā pat kā cept vistas fileju emotion

0 10 atbildēt