Kojas. Tas izsaka visu.
Kāpēc tāds uzskats, ja dzīvo kojās, tad jāēd kā bomzim!? Nevajag nedēļas sākumā visu nodzert, tad arī normāli varēsi paēst.
Kojas. Tas izsaka visu.
Kāpēc tāds uzskats, ja dzīvo kojās, tad jāēd kā bomzim!? Nevajag nedēļas sākumā visu nodzert, tad arī normāli varēsi paēst.
jup- divus mēnešus kojās izturēju, tad aizgāju uz dzīvokli. Neesmu koju cilvēks. Nodzeršanās katru dienu līdz grīdai, skaļa mūzika 24/7 (arī tad, ja nākamajā dienā uzņēmējdarbības eksāmens) ... neizturēju. Man tomēr vajag savu vietiņu, kur atpūsties un izgulēties. Bet apbrīnoju tos cilvēkus, kuri to spēj izturēt- un vēl pelnīt labas atzīmes. Cepuri nost! :)
Interesanti. Ja cilvēks būtu vienkārši ielicis rakstu kā uzcept kartupeļus visi viņu nodirstu, jo kurš gan idiots nemāk uzcept kartupeļus, bet atliek to nosaukt par koju vakariņām un nevienu tas vairs neinteresē, ka ir parādīts kā uzcept kartupeļus, ko māk jebkurš idiots.
un beigu beigas no optimas karija E-vielam ieguustam kkadu nevelamu slimiibu :D
Pats kojās noturējos tikai gadu. Dzeršana, bardaki, maukošanas pa istabiņām 24/7....neskatoties uz to ka tur dzīvoja vieni mediķi :D Uz alkoholu ekonomējām, jo vnk spērām no klīnikām un NMPD brigādēm medicīnisko spirtu (toreiz vel bija)
Kojās ēdu kā karalis, jo vnk nav JĀSLINKO, bet var aiziet uz virtuvi, normāli, smuki sataisīt ēdienu. No kurienes tāda mode LATVIEŠIEM (personīgi nevienu, šajā portālā tā dēvetu "urlu" nesmu redzējis, ka ti sūdīgi gatavo) ēst kko līdzīgu tam, kas nesen izgāja no tās vietas, kur ēdiens tiek sagremots.
Ja godīgi tā neceptos, ja vien šo kulinārijas mākslu nebūtu ielikusi meitene ! Tev noteikti saule ir piekrišana IBIO !
osc es ar dzīvoju kojās , bet neko tamlidzigu sim needu un par roltoniem vispār nerunāsim ..
un nemaz tik dargi nesanāk nopirkt normālu partiku
Šitas diezkas nav, desa kas gatavota no trauku lupatām un kautkāds karijs. Nu kāds vēl karijs? Burkāni gan labi. Skolas laikos cepu kartupeļus, nokaisīju ar vegetu (ja nebija, tad nedaudz sāli), piejaucu pāris olas un beigās īstu - lauku skābo krējumu pa virsu. Uz karstas pannas samaisa, izkūst, garšo vienkārši fantastiski. Un atlikušais vakars pagāja stenot ar pārbaroto vēderu.
Pa cik tagad esmu dzīvē uzdienējies un gotiņas pagaidām nava, esmu krējumu nomainījis ar puspaku majonēzes sajauktu ar mārrutkiem. Protams, neēdu katru vakaru, bet pāris reizes nedēļā. :)
Visu cieņu studentiem, kuri šadi dzivo... Tikko ēdot picu , ņaudēju kad man negaršo olīives, bet redzot kā studentiem jaskaita santimi, palika kauns par seviim un savu peerliigumu...
Vispaar nesaprotu- Nafig shim rakstam tik daudz + ?!
Cepti kartupelji un cepta desa. Njaaaa...
Labi ka man ir Omīte un Mamma pie kurām var aizbraukt un vienmēr man iedos līdz kautko :)