Kad sašliks noēsts, skrienam uz veici pakaļ nākamajam spalvainim
Sagriežam gabalos, vairākas reizes skalojam vēsā ūdenī un atstājam mērcēties uz nakti. Nākamajā dienā velkam ārā aparātu un vienreiz visu izlaižam cauri
Kad sašliks noēsts, skrienam uz veici pakaļ nākamajam spalvainim
Sagriežam gabalos, vairākas reizes skalojam vēsā ūdenī un atstājam mērcēties uz nakti. Nākamajā dienā velkam ārā aparātu un vienreiz visu izlaižam cauri
Piemaļam klāt speķi
Pievienojam olu, maizi un garšvielas
Metam uz pannas sviestā
Kad kotleši gatavi, ta sukājam iekšā bez maizes un kartupeļiem
Sirdsapziņa neļāva aknas atdot suncim, tāpāc izštukoju uztaisīt pastēti. Aknas sagriežam strēmelēs, mazgājam un mērcējam
Veči tikai nevajag te stumt tuftu, ka bebrs no veikala, kur to nožmiedzāt?