Čau visiem! Pēc pārtraukuma esmu atpakaļ ar jaunu rakstu. Šobrīd pilnā sparā rit dārza darbi - sēšana un stādīšana, bet vienā brīdī tā sagribējās kaut ko garšīgu, ka bija jāiet pārcilāt receptes, bet beigās nekas mani neuzrunāja. Tad es ieraudzīju, ka mums ir neierasti daudz rupjmaizes, un izdomāju, ka gribu ķiploku grauzdiņus. Sen nav bijuši. Ķiploku grauzdiņi ir laba manta, tikai baigi treknā. Ja ņem vērā, ko liek klāt tiem grauzdiņiem, ko var nopirkt veikalā, tad roka neceļas pirkt. Arī mājās gatavotie ir diez gan trekni, bet es izdomāju, kā tos pagatavot liesākā veidā, taču tikpat garšīgus. Īsti par grauzdiņiem tos nevar nosaukt, jo es šķēles negriežu sīkāk, taču nebūsim sīkumaini un nepiesiesimies vārdiem