local-stats-pixel

Ķiplok maizītes. :D13

144 12

Sagriežam rupjmaizi vidēja biezuma šķēles,katru šķēli četrās daļās.Apsmērējam ar sviestu katru gabaliņu un uzberam pavisam mazliet sāli.Liekam cepties cepeškrāsnī.Es pacepu vienu pusi un tad apgriežu,lai arī otra puse ir brūna


Vispār var jau cept uz pannas eļļā , tā arī labi.

Bet galvenais pamatīgi ierīvēt ar ķiploku, lai neslimotu ! emotion

Reklāma
144 12 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Vēl tik` aliņu vajag! :)

31 3 atbildēt

Man tādas aizdomas ka drīz spoki.lv kļūs par kulinārijas mājaslapu pamācības,video :D:D

11 0 atbildēt

Ja alus klāt tad jau paradīdze :D

1 0 atbildēt

bāc, tieši aliņu paņēmu, bet nekādas zakuskas nē.. kā man šobrīd tieši kkas šāds pietrūkst.. :D

1 0 atbildēt

man labāk garšo sīpolmaizītes ar alu!mmhemotion

0 0 atbildēt

Uzraksti uz cik grādiem un cik ilgi tu parasti cep?! emotion

0 0 atbildēt

es parasti uz pannas cepu emotion

0 0 atbildēt

Man sagribejas alinu!

0 0 atbildēt

Apēd vienu un ej novāc tautu ar savu elpiņu :D

0 1 atbildēt