ik pēc kādas pusstundas vai stundas dodies viņu apraudzīt un pabakstīt. es nezinu kāpēc jābaksta, bet man liekas, ka vajag.
notiekt japamēģina uztaisīt , lieko pie favorītiem ! Omņam ņam
pēc manām domām šis ir tāds kā lauku variants, pilsētā uz katra stūra ir kebabu bodes u.tml.. bet lielisks raksts, jau šodien pat pamēģinašu šo recepti, pie velna diētu!
No šī brīža un uz visu mūžu!
Kebabs - https://secure.gotethnicfoods.com/GotEthnicFoods/pictures/Pages/RecKebabSheekh01-Main.jpg
Bet šie veidojumi arī ir garšīgi. Īpaši patīk kādā brīvdabas festā ar kādu gardu dzērienu. :)
ir nenormāli garšīgi, ja piešauj klāt arī valriekstus, uzreiz tāda savādāka garša, nu nommmmaaaa