Čau, čau visiem! Šajā saulainajā, 2. Lieldienu dienā vēlējos Jums parādīt kādu interesantu un visnotaļ gardu vistas filejas recepti, kas noteikti garšos tiem, kas mīl sātīgi paēst un neskaita kalorijas, kā arī tiem, kuri nemīl ilgu laiku pavadīt pie plīts, jo šī ēdiena pagatavošanai Jums būs nepieciešamas aptuveni 25 min, kas, manuprāt, nav daudz! :)
Kausētā siera vista9
194
0
Pirmais solis ir vistas filejas nomazgāšana un sagriešana mazos gabaliņos. Tad vistas filejas gabaliņus liekam pannā.
Izvēlamies garšvielas tādas, kādas sirds kāro, bet noteikti neaizmirstam par sāli un pipariem. Es izvēlos Vistas gaļas garšvielu, Vegetu un Smaržīgos piparus. Garšvielu daudzums atkarīgs no katra paša, ja grib sātīgu ēdienu, tad liek pavairāk, ja ne, tad, protams, mazāk. :)
Reklāma
Samaisām garšvielas un apcepam gaļas gabaliņus. Samazinot karstumu, uzliekam pannai vāku un ļaujam gaļai mazliet pasutināties, aptuveni 5 min.
Tad pievienojam nedaudz sojas mērci, kas dos ēdienam brūnu nokrāsu un nedaudz austrumniecisku garšu, ja sojas mērce nepatīk, tad šo posmu varat izlaist.
Kā redzams, gaļas gabaliņi ir gatavi, tagad atliek tikai samaisīt sojas mērci un pievienot kausēto sieru.
Reklāma
Izvēlamies klasisko kausēto sieru bez piedevām. Tā kā gaļa manā gadījumā bija daudz, mazliet vairāk par kilogramu, tad izmantoju visu paciņu, taču arī kausētā siera daudzums ir atkarīgs no tā, kādu vēlās gala iznākumu - sātīgāku vai nē.
Apceptajai gaļai pievieno kausēto sieru un samaisa. Nogriež plītij karstumu un atstāj uz 5 min, lai gaļa un mērce savelkas.
Tāds, lūk, ir gala iznākums. Ja vēlas veidot šo pašu ēdienu kā uzkodu, tad gatavojot pagaida līdz gandrīz viss ūdens iztvaiko, tad turpina gatavot pēc receptes.
Reklāma