Simtreiz garšīgākas, par niecīgajām izmaksām nemaz nerunājot, kā labi zināmajā "restorānā" "McDonalds.
Nepieciešams - kartupeļi, eļļa, garšvielas (sāls,pipari)
Simtreiz garšīgākas, par niecīgajām izmaksām nemaz nerunājot, kā labi zināmajā "restorānā" "McDonalds.
Nepieciešams - kartupeļi, eļļa, garšvielas (sāls,pipari)
Kartupeļus kārtīgi nomazgājam un notīram, bet nemizojam!
Sagriežam kartupeļus daiviņās. Kamēr griežam, uzliekam varīties ūdeni.
Kad ūdens sāk varīties, liekam kartupeļus vārīties uz apmēram 5 - 7 minūtēm.
Kad 5-7 minūtes pagājušas, kartupeļus nokāšam un maziet atstājam, lai nosusinās un padziest.
Uzkarsējam pannā eļļu,kad uzsilusi, liekam iekšā daiviņas. Cepam no katras puses apmēram 6 minūtes.
Daži jau apbrūninājušies. Kad kartupeļi no abām pusēm brūni, tie ir gatavi.
Smuki brūni un kraukšķīgi. Apberam ar sāli, pipariem vai citām sev vēlamām garšvielām un apmaisam.
Ideāli pasniegt ar ķiploku mērcīti, vēl derētu kādi zaļumi, piemēram, dilles. Garšo perfekti, īpaši sajūsmā bija stiprā dzimuma pārstāvji, mmm. Lai labi garšo
Pielikšu pie favorītiem. Man tāda juška, ka kautkad kautko tādu esmu ēdis, un pat bija garšīgi.
Mamma tādas ņammas taisa c:
Es kad viena esmu mājās , tas ēdiens ir nr.1. kuru es taisu izsalkuma gadījumā,ar ķiploku mērci tas ir dievības kalngals
Nice
Jautājums-Kapēc ar mizu cepi ? Tas tā lai viņi neizjuktu ? vai arī garša savādāka ?
Es taisu mazākiem gabaliņiem un līdzīgs friškam! Un piedzēru klāt kefīru!
Kaut kad šādi mēģināju, bet diez ko nesanāca. Prismā, zinu, ir šie cepamkartupeļi, jau daiviņās sagriezti, tie ir super. Par 0,59eiro normāla paka. Laikam kaut kāda speciāla šķirne, bet, iespējams, ka ar tiem parastajiem kaut kā nepareizi darīju. :/