Uzreiz brīdinu, ka šī recepte būs aktuāla tikai tiem, kam ir mikroviļņu krāsns.
Tātad palasīju receptes, kas te spokos saliktas un pamanīju, ka diemžēl visas izliktas te kartupeļu čipšu receptes iekļauj sevi eļļu. Tā sakot - klasiskais variants, kad ir jāpatērē pus litru eļļas tikai lai čipšus sacept, kas padara tos mazāk veselīgus un daudz dārgākus (jo eļļa diemžēl nav tik lēta, kā gribētos).
Man čipši garšo, tikai vekalā es tos nepērku, jo tur priekš manis ir pārāk daudz visādu piedevu, arī eļļā es tos necepu, jo priekš studentes tas ir padārgi (un vispār, vasara nāk, jāsāk rupēties par augumu), tāpēc man bija jāpadomā par alternatīvām. Un lūk - vēl viena veselīgo čipšu recepte.
Tātad mums būs vajadzīgi 2-3 vidējā izmēra kartupeļi un, ja kādam gribās, garšvielas vai vienkārši sāls ( bet bez jebkādam garšvielām arī tīri labi sanāk).