local-stats-pixel

Kārtainās mīklas buljona pīrādziņi.10

221 0

Tātad ņemu veikalā iegādāto kārtaino miklu, sagriezu gabalos . Katlā ieliku vārīties 750g malto galu (katrs var vārīt tik gaļu cik vēlas) kopā ar 2 buljona kubiciņiem . Gaļu izvārīju, pārliku pannā un uzlēju pāris karotes novārītā buljona (kurā iepriekš vārījās gaļa), uz mazas uguns pasautēju (kamēr buljons no pannas sasūcās gaļā) . Gaļu izmalu cauri gaļas mašīnai un saliku uz kārtainās mīklas gabaliņiem. Kārtainās mīklas gabaliņus pārlocīju uz pusēm un sānus aizspiedu ar dakšiņu, lai pildījums nenāk ārā no sāniem. Pīrādziņus apsmērēju ar sakultu olu , uzbēru virsū mazliet ķimenes un cepu 200grādu temperatūrā 20-22min. Cepšanas ilgums protams katrai krāsniņai var atšķirties.

Reklāma
221 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Cik skaisti un kārdinoši  emotion 

6 0 atbildēt

 emotion Kas man iedos pīrādziņu,es ar gribu.  

6 0 atbildēt

 emotion  - Man garšo pīrādziņi

6 0 atbildēt

Trūkst tik no iekšpuses kā izskatās. emotion 

3 0 atbildēt

ķimenes, spēcīgs sitiens zem jostasvietas.

3 0 atbildēt

Pirmo reizi redzu, ka vāra malto gaļu, bet kāpēc gan nē. Un gaļai vairs sāli, sīpolu, piparus vai kadu citu garšvielu neliki? 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Šis jau zem jostasvietas jebkurā veidā.
2 0 atbildēt
Ar gaļu ir pareizi.
2 0 atbildēt
Uz pannas ir ātrāk, bet sautējot mīkstāk.
1 0 atbildēt