Tātad ņemu veikalā iegādāto kārtaino miklu, sagriezu gabalos . Katlā ieliku vārīties 750g malto galu (katrs var vārīt tik gaļu cik vēlas) kopā ar 2 buljona kubiciņiem . Gaļu izvārīju, pārliku pannā un uzlēju pāris karotes novārītā buljona (kurā iepriekš vārījās gaļa), uz mazas uguns pasautēju (kamēr buljons no pannas sasūcās gaļā) . Gaļu izmalu cauri gaļas mašīnai un saliku uz kārtainās mīklas gabaliņiem. Kārtainās mīklas gabaliņus pārlocīju uz pusēm un sānus aizspiedu ar dakšiņu, lai pildījums nenāk ārā no sāniem. Pīrādziņus apsmērēju ar sakultu olu , uzbēru virsū mazliet ķimenes un cepu 200grādu temperatūrā 20-22min. Cepšanas ilgums protams katrai krāsniņai var atšķirties.
Reklāma