Karstais dzēriens jeb karstā šokolāde.
Sastāvdaļas :
Upeņu-sarkano vīnogu dzēriens
Kanēļa standziņa
Latvijas dzērvenes
Cukurs :
Vanilīna cukurs
Saldais krējums
Piens
Tumšā šokolāde
Pagatavošana :
Upeņu-Sarkano vīnogu dzērienu silda uz uguns līdz,tas izdala smaržu un ir karsts. Nevajadzētu vārīt! Tad ielej krūzītē, pievieno dzērvenes un ieliek kanēļa standziņu. Ar karstvīnu protams arī var, bet tā katra paša izvēle.
Paņem cukuru, vanilīna cukuru un saldo krējumu. Tad saputo, lai veidotos putukrējums. Protams var arī nopirkt gatavu putukrējumu,tas pēc paša izvēles. Kad tas izdarīts, sagriež šokolādi mazos gabaliņos un paralēli silda pienu. Protams pienu nevajadzētu vārīt! Tad šokolādes gabaliņus ieliek kādā traukā un uzlej karsto pienu. Visu sablenderē un tad salej krūzītēs.
Lai labi garšo!