SIera- gurķa masa.
15 minūtes 200 grādos.
SIera- gurķa masa.
15 minūtes 200 grādos.
Jā, es domāju latvieši vēsā mierā varētu uzrakstīt grāmatu "1000 karbonādes receptes"- šad tad patīk ārpus Rīgas paviesoties lauku kafejnīcās un esmu novērojis, ka ēdienkartēs karbonāžu salikumiem ideju netrūkst. Atcerējos, Aizputē kādus gadus 4 atpakaļ atvērās krodziņš un tur no tām visām karonādēm iekrita acīs "Meksikāņu gaumē" domāju nu halapeno vai gvakamoles vai nu kaut kāds mexiko pārsteigumiņš jau tur būs tajā ēdienā ielikts, bet hui tev nekā, pa virsu karbenei tik ķiploki vairumā pārbērti- nu ir izdoma vietējiem. Vēl es nevaru saprast, lauku ēstuvītesm nu, teiksim, pa ceļam no lielākām pilsētām uz Rīgu braucot, brīvdienās- pa lielam pilnas tās vietas- ēdienkarte?- dradzene grib salātus! un tavu neražu - menu rakstīts visām salātu sastāvdaļām klāt ir majonēze!!!! jā, no 13 salātiem 1 variantam nebija majonēzes , bāc, man jau šķiet, ka cilvēki ir ļoti izmanījušies, domā veselīgi paēst, bet šie lauku krodziņi lielākoties ir iesprūduši senā pagātnē, menu ir garlaicīgi,bet, nevajag jau daudz- paņem no vietējā laucinieka bietes, ķirbīti, jēru, teļu, nu būs lielāks cipars, bet reklāma jau vislabāk strādā no cilvēka cilvēkam - tur viņi uzšmorē eko jēra sašliku vai pašu kūpināts cūkas stilbu alus marinādē!, sivēnas ribiņas utt ... bāc, sorī, es te bik aizrāvos, neņemiet mani pārāk par pilnu!