Cepam uz mazas/lēnas uzguns, lai nesadeg un nepiedeg pie pannas. Eļļu leju diezgan daudz, lai sanāk kraukšķīga tā garoza.
Šeit ceptas apmēram 3-4 min viena puse.
Cepam uz mazas/lēnas uzguns, lai nesadeg un nepiedeg pie pannas. Eļļu leju diezgan daudz, lai sanāk kraukšķīga tā garoza.
Šeit ceptas apmēram 3-4 min viena puse.
Liekam plāni sagrieztus tomātus, ja gribas, lai ir mazliet "slapjāks", bet var arī nelikt. Esmu licis arī sīpolus, kurus pirms likšanas var samarinēt, vai likt svaigus, smalki sagrieztus. Kas kuram garšo. :)
Tad ar dakšu, vai ar kādu citu štrumentu izlīdzinam siera masu, aptuveni 5mm kārtā. var likt biezāku, ja nav daudz gaļas. Man vajadzēja sadalīt uz 9ņām karbonādēm.
Kad uzlikts siers, tad uz divām minūtēm liekam virsū vāku, lai siers sakūst un veido viendabīgu masu.
Šeit jau gatavas, kā saka Niko (pavārs no Austrālijas) ''dīz bad bōjs''... :D
fotošūts
Klāt var ēst visu, ko kārojas. Tā kā pats ēdamais bēdbojs jau ir ļoti barojošs, tad šoreiz ķīnas kāposts ar krējumu. Bet ir ēsts arī ar tikai tomātiem, vai tikai gurķiem (tas vasarā).
Kas varbūt labāk kā pierīties kaudzi tauku ar majonezi kas ir eļļa ar olu.