local-stats-pixel

Kāpostu tīteņi49

177 2

Man jau dikti garšo viss kaut kas, kas ir taisīts ar malto gaļu. Garšīgi un sulīgi sacepumi, gardas mērces un pildītas paprikas garšas ceļojums.

Šodien parādīšu kā es gatavoju kapostu tīteņus. Ceru, ka beigās visiem būs siekalu pilna mute un domas raisīsies, ka svētdienas dienā arī varētu kaut ko tādu pagatavot. 😄

Tad nu tā, nepieciešamās sastāvdaļas:

1. Maltā gaļa (liellops, cūķis) ~­800 gr.

2. Rīsi ­­­­~250 gr.

3. divi burkāni

4. divi sīpoli

5. trīs daivas ķiploka

Pasniegšanai (krējums, zaļumi)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
177 2 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 49

0/2000

Nu man viņi labi garšo. emotion

18 0 atbildēt

Par kāpostu tīteņiem es esmu gatavs dvēseli pārdot!

15 0 atbildēt

Super 👌

13 0 atbildēt

Mīļākais ēdiens .

12 0 atbildēt

👍

12 0 atbildēt

Man arī tīteņi ļoti garšo. Manuprāt lielākā noņemšanās ir ar kāpostu lapām, tāpēc es esmu taisījusi arī ar t.s. Pekinas kāpostu lapām. Labi sanāca.

Izcils video un skaidrojums. Tāda sajūta, ka autoram ir ne tikai ļoti labas pavāra iemaņas, bet arī laba izglītība.

Labu apetīti!

9 0 atbildēt

Sen nav gatavoti parastie tīteņi. Mēs labāk slinkos,kas ir kā kārtojums. Tad arī kāposts pilnībā tiek apēsts. 😁

8 0 atbildēt

Šitos var lobīt iekšā dien un nakt!!!

8 0 atbildēt

Lai nebūtu jāčakarējās ,ieej rimi, nopērc gatavos un miers mājās -apcep uz panas, aplēj ar verdošu ūdeni un uz stundu cepeškrāsnī.

8 0 atbildēt

Miller - kāpēc Tev bildē ir sievietēm raxturīgi pirkstu nagi? Lezbietis esi?

7 0 atbildēt

👍

5 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Es kādreiz domāju, ka spoki ir portāls, kur tie radījumi, kuri sevi sauc par cilvēkiem, ieliek kādas savas oriģinālās domas vai redzējumus (nevis copy paste vecmāmiņas redzējumu 2000 gadu garumā). Slikti, ka tauta (par 12-16gadīgiem nerunāšu, tie nav cilvēki manā izpratnē) sevi norok. Nu bet katram pašam sava izvēle.

3 1 atbildēt

😊

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt