Kartupeļus un selerijas sakni nomizo un novāra mīkstus sāls ūdeni.Sīpolu sagriež,ķiploku saspiež cep augu eļļa.Gatavos kartupeļus ar selerija sakni sastampā,pievieno ceptus sīpolu,muskatriekstu,piparus, pētersīļa zaļumus un samaisa.Kad kartupeļi nedaudz padzisuši pievieno olu un kārtīgi samaisa.Kāpostam noņem virsējās lapas,ja tās ir bojātas, un ar asu, garu nazi apgriež apkārt kacenam. Kacenu izņem ārā.Kāpostu liek lielā katlā pievieno sāli un uzvāra 5-7 minūtes.Lapas liek uz šķīvja kaudzē.Kad lapas padzisušas,ar nazī nogriež biezo dzīslu pie lapas pamatnes.Veido tīteņus,uz kāposta lapas pie tuvākās malas liek kartupeļu pildījumu veido garenu formu.Uz karstas pannas nelielā eļļas daudzumā tīteņus apcep( 2-3 minūtes) no abām pusēm.Apceptos tīteņus liek sakarsēta pannā vai katlā.Uz karstas pannas nelielā eļļas daudzumā apcep miltus un pievieno tomātu sulu,sāli,piparus, uzvara un lej virsu tīteņiem.Uzliek katlam vai pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 15-20 minūtes.Kāpostu tīteņiem var pievienot skābu krējumu,pēc garšas.Pasniedz galdā karstus.Lai jums labi garšo!Veiksmi gatavošanā!Balso.Komentē.Gatavo.Uz tikšanos!
Sastāvdaļas;
Vidēji liela kāpostgalva 1
Kartupeļi 500g
Ola 1
Muskatrieksts 1/4 tējkarotes
Sīpols 1
Ķiploks 1 daiviņa
Selerijas sakni 50g
Tomātu sula 200ml
Pētersīļa zaļumus
Sāls
Pipari
Augu eļļa