local-stats-pixel

Kad kabači neapnīk2

105 0

Man kabači šogad no dārzeņiem, ko gatavoju ir kļuvuši par TOP1 produktu.

Varbūt tāpēc, ka tie tik labi šogad auguši, varbūt arī ezīša iespaidā, kam kabači ir arī tur, kur pati tos nekad neiedomātos pielikt. Turklāt tos jau protu izmantot ar mizām un sēklām. Kabacim, salīdzinot ar ķirbi, redzu vairākas priekšrocības.

Ja tas pievienots samērīga daudzumā, nekad nenomāc ēdiena pamatprodukta garšu. Tā kartupeļu pankūkas garšo pēc kartupeļu pankūkām, maltajai gaļai frikadelēs, kotletēs,viltotajā zaķī u.tml. paliek gaļas garša. To var pievienot daudzām zupām un nezinātājs pat nepateiks, ka kabacis ir arī zupā. Patīkami, ka tas nenomāc gaļas buljona garšu.

Vakar pie manis bija lietaina diena, kad jādzīvojas pa iekšu, radās vēl viens eksperiments par kabača pielietojumu ikdienas ēdienos. Skatāmies bildes!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
105 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Nu super, Rasik! Man taads prieks, ka manas kabaciishu idejas ljauj paveert aizvien jaunus apvārshnjus  emotion  emotion 

0 0 atbildēt