Pilnīgi siekalas mutē satecēja.
Kaut kad būs jāsaņamas un jāuzcep savs mīļākais ēdiens, lai spokos ir ko parādīt! ņam ņam! :)
izskatās, ka šis process ir diezgan pagarš, pēc cik stundām tad tiki pie ēdiena gatavās versijas? :)
kaut kad jaizmegina, bet jaatceras par tiem zobu bakstamajiem, kautka negribetos lai kads man tur sak bakstit kamer edu.
Vai tad nebūtu daudz vienkāršāk jau sākumā bekonā ietīt-apcept un tad cepenē pasautēt? Un vistai ieteiktu lapu koriandru(kinza), nevis dilles, bet tā jau super!
Ne esmu mēģinājis miltus likt pirms piena. Parasti miltus ar pienu sajaucu pirms liešanas uz pannas. Būs japamēģina šitā. Kaut gan liekas ka galā sanāks kunkuļi :/
Man driz darba pusdienlaiks,un sito ieraudzit,tas ir nelietigi pret manu vederu.jo izskatas loti garsigi....
Gan jau garšīgi, bet pa parasto. Lai sačakarētu kartupeļus + mērci + gaļu, ir jābūt talantam...
Un - tās žāvētās gaļas "garozas" sauc par kamarām :)
fuuu, tā mērce vnk katastrofa, kad riit gribās pohuj.. ne to vien var iegrust orgaanaa