local-stats-pixel

Kā pagatavot suši14

101 2
Reklāma
Reklāma
Reklāma
101 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://INTERNETS
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 14

0/2000

Sushi is love, sushi is life. emotion

3 0 atbildēt

Ja pats mājas taisi, dari kā vēlies, bet nevajag jau citiem mācīt nepareizi - kā tas nebūtu jādara. emotion

2 0 atbildēt
Bildees neredzu ka butu to tunci sabakajis iekšā
1 0 atbildēt
Jauks raksts, tikai piebildīšu, ka parasti rīsus neliek no viena gala līdz otram, lai atvieglotu rullēšanu un visu procesu kopumā.
1 0 atbildēt

Latvijā gatavotie suši ir pretīgi.

0 0 atbildēt

Suši ta sieva uztaisīs. Bet kur lai dabū rīsu šņabi.emotion

0 0 atbildēt

im in LOVE in SUHI SUHI emotion

0 0 atbildēt
Suši ir garšīgi, bet ļoti beizdevīgi, jo ļoti ātri apēdas un ir dārgi.
0 0 atbildēt
Uztaisijis taa itkaa tu to butu taisijis http://www.gatavosim.lv/susi-pagatavosana/
0 0 atbildēt

Atstāj tālākos pāris centimetrus no nori lapas brīvus, pēc rīsu un pildījuma salikšanas samitrina ar ūdeni un tad sarullē. Lapa labi aizlīp un neveras vaļā kā attēlā minētais rezultāts. Toties sānu malas uzmanīgi noklāj ar rīsiem līdz pašai malai, nevis atstāj tādas tukšas skarbalas.

Bambusa paklājiņu var ietīt pārtikas plēvē, pēc tam nav jāmocās ar tīrīšanu.

Rīsus mērcēt nav obligāti, var pāris reižu noskalot un likt vārīties.

Lai rīsi nelīp pie rokām, tos kārtojot, rokas pamērcē ūdens bļodiņā.

Vienu gan nesaprotu - internetā minētos kategoriskos aizliegumus maisīt rīsus. Neredzu loģiku. Vienreiz apmaisot, kad ūdens sāk vārīties, rīsi nepiedeg.

0 0 atbildēt
Izskataas tik gardiemotion
0 0 atbildēt