labs.
bet bez majonēzes ir garšīgāk, tās vietā vajag pielikt sajauktu piciņu krējumu, nedaudz sinepes un paŗis olu dzeltenumus.
bet tas gaumes jautājums, jo zinu cilvēkus, kas bez majonēzes vispār gandrīz neko neēd.
a par pangasiju - normāla zivs, vajag tikai kvalitatīvu pirkt, kur nav ūdens glazūras, jo tas ūdens visu samaitā, pie tam, labs jautājums, no kurienes ūdens.
Ja kāds stāstīt, ka tās audzē sūdu bedrē, tad pateikšu, ka āzijā visur tā audzē visu - rīsu dīķis pēc ražas novākšanas tiek uzpludināts, blakus uztaisa kautuvi, dīķī ielaiž garneles, no kautuves visas iekšās dīķī, garneles norij visu, ļoti ātri izaug, garneles savāc, dīķis ir nomēslots, jo visas radībiņas klucē + no kautuves zarnu saturs, un sēj nākošos rīsus iekšā. Jautājums - tāpēc rīsus, tīģergarneles un parastās garneles vairāk neēdīsiet?