Kā jātaisa Zupa pa lēto. Ja vajag pabarot veselu taboru un negribi uz liekēžiem daudz tērēties. Es ar šo zupas katlu pabaroju ap 20 purniem. Es šo saucu pa čigaiņzupu jo viss kass mājās lieks to katlā iekšā. Un sanāk vien fein zup. Un vēl noziedoju vienu mazu katliņu pazīstamiem. Lai neaiziet postā. 20 litru katls vienā vakarā tika izēsts kā nemetas. Komentējiet iesakiet kautko neoriģinālu , jo gan jau visādi puspavāri kā es jau lasīs šo.
Kā jātaisa Zupa pa lēto.30
311
8
Autora bilde
Ja mājās nekā nav tad ņemam kauliņus no saldētavas , var arī žāvētu speķi. Jo tos neapēd, jo tikai lieso noēd. Speķi vajag sīki sagriezt un apcept uz pannas. Vēl var kauliņus nopirkt jo tie ir lēti . Maksā ap 20 santīmie kilo. Man saldētavā atradās āļņa kauliņš.
Autora bilde
Liekam vārīties.
Reklāma
Autora bilde
Skats no aukšas kamēr silst ūdens.
Autora bilde
Kartupēļi ar vajag, lai biezumi būtu.
Autora bilde
Sameklējam sīpolus.
Reklāma
Autora bilde
Notīrām, bet negriežam.
Autora bilde
Metam zupaskatlā veselus jo garša būs takatā. Jo daudziem traucē sīpola gabaliņi . A kad ir veseli , ja nepatīk tad nesmeli viņu.
Autora bilde
kamēr gatavojas tikmēr iestiprinos.
Reklāma