zem krāna noskalo.
Izvēlies rīvējamo.Vari ņemt siera rīvi vai arī īpašu kartupeļu rīvi (Amerikāņi tādas izmanto, ganjau, ka viņiem tie kartupeļi tādi īpaši).
zem krāna noskalo.
Izvēlies rīvējamo.Vari ņemt siera rīvi vai arī īpašu kartupeļu rīvi (Amerikāņi tādas izmanto, ganjau, ka viņiem tie kartupeļi tādi īpaši).
Sadali nomizoto kokosriekstu 4-16 daļās un sarīvē.
Gatavās skaidiņas ieliec kādā plastmasas traukā un uz pāris stundām ieliec saldētavā, lai atdzesē un padara cietākas.
anormāli sarežģīti,nekad nebūtu iedomājies, un tas ir kokosa piens ,tik vēl negatavs
tiesi tas udens ir visslabakais.... un o tu tur visu sarezgi.. saples gabalinos un ed.... tiesi sads vins ir vissgarsigakais un labakais...
Es tikko nopirku kokosriekstu, un ja man uzspraaks mikrene pa taam 20 minuteem, es tevi vainosu !