Nahuj tu to olu cepi ? :D Un noteikti +
tikko pagatavoju... izrādās,baigi garšīgi paštaisīti!
ņēmu vērā pēc komentāriem,ka vajag biezās putās saputot-uz rezultāts-burvīgi! :)
vairāk vajadzēja saputot. esmu arī taisījusi. ja riktīgi no sākuma saputo olas baltumu (ar mikseri nevis blenderi) tad labi sanāk.
Cep 100 grādos apmēram uz stundu, var arī režīmā ar ventilatoru, jo viņiem tā kā jāžāvējās.. pēc tam, kad izsēdz, atstāj krāsnī ar mazliet pavērtām durtiņām žāvēties uz kādu laiciņu.. Ja patīk, ka iekšā vēl ir staipīgi vidiņi, tad var ēst jau drīz pēc tam, ja patīk cietāki, tad jāļauj ilgāk pastāvēt. Ā un procesa laikā never vaļā krāsns durtiņas to stundu, lai nesakrītās. Tad kad es darīju šādi, man bezē sanāca :)
"smuki sagūlušies baltie mēsli" Nēģeru rasistiskie joki par baltajiem cilvēkiem morgā
Vajag vairāk kult - līdz stingrām putām, tad sanāk tādi pufīgi, gaisīgi cepumiņi. Olbaltumiem jābūt labi atdzesētiem (tikko no ledusskapja) un ja slikti putojās, tad var vēl piebert klāt cukuru - ātrāk sakulsies.