ĻOTI interesanti sanāca. Galvenais visas sastāvdaļas visu laiku garšot, lai būtu garšu līdzsvars. Lai labi garšo!
Jūras ķemmītes ar mango-avokado salsu un salātiem11
2 personām vajadzēs:
* 180 g jūras ķemmīšu,
* 250 g mango,
* 1 avokado,
* 200 g tomātiņu,
* čili pipars,
* pusīte no koriandra buntītes,
* laima sula un miziņa,
* olīveļļa,
* sāls un pipari,
* salātu maisījums.
Atkausē jūras ķemmītes, apber ar sāli un pipariem.
Cep karstā pannā 30-40 sek uz vienas puses. Ieteikums likt ķemmītes pulksteņa rādītāja virzienā, lai nesajuktu, kad kuras ķemmītes jāgriež. Kad abas puses brūnas, apslaka ar laima sulu, pakrata pannu un ņem nost.
Gatavojam kaut ko līdzīgu salsai. Sagriežam avokado, tomātus, mango, pieliekam koriandru, čili, laima sulu un miziņu, sāli, piparus un samaisam.
Maisam.
Izmazgājam salātus un kārtojam uz šķīvja. Virsū salsu. Salsai virsū jūras ķemmītes.
Gatavs!