(4 porciju pagatavošanai)
600 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts
150 g valrieksti, lielos gabalos
4 ēdk. sviests
4 ēdk. šķidrais medus
1 tējk. timiāna lapas, vēlams svaigas
(4 porciju pagatavošanai)
600 g "Lindahls" Turku / Grieķu jogurts
150 g valrieksti, lielos gabalos
4 ēdk. sviests
4 ēdk. šķidrais medus
1 tējk. timiāna lapas, vēlams svaigas
Izkausējiet sviestu pannā. Kad sviests izkusis, pievienojiet valriekstus.
Cepiet valriekstus līdz tie iegūst gaiši brūnu krāsu.
Noceliet pannu no plīts un pievienojiet timiānu un medu. Labi sajauciet.
Ielejiet jogurtu pasniedzamajā traukā un virsū uzberiet riekstu maisījumu.
Padoms:
Timiāns ēdienam piedod īpašu garšu. Pievienojiet timiānu pēc garšas un gaumes.
Lielisks kā launags vai deserts.