Sagriežām zaļos lociņus un pievienojam visam klāt, bet ne visus, kādu mazu saujiņu atstājam nobeigumam - dekorēšanai.
To pašu, ko ar zaļajiem lociņiem izdarījām - darām ar dillēm, un neaizmirstam mazliet atstāt dekorēšanai.
Sagriežām zaļos lociņus un pievienojam visam klāt, bet ne visus, kādu mazu saujiņu atstājam nobeigumam - dekorēšanai.
To pašu, ko ar zaļajiem lociņiem izdarījām - darām ar dillēm, un neaizmirstam mazliet atstāt dekorēšanai.
Tad nobeigumā pievienojam majonēzi, ja negaršo majonēze, tad droši var izmantot arī krējumu, bet nekādā gadījumā neieteiktu eļļu liet klāt. Un samaisam visu kopā
Pārberam ar lociņiem un dillēm, pievienojam sāli un piparus pēc gaumes, tikai nevajag pārcenties ar garšvielām, jo katram ir savādākā garšas izjūta, ja tev būs tieši laikā, tad otram daudz par daudz... Pasniedzam kā pirmo ēdienu.
Labu apetīti un veiksmīgu jauno 2012. gadu.
Noformējums gan patikās - par to vien + , bet rosola nīdējiem atkal iemesls paburkšķēt protams Raksti vēl - tik kaut ko nerosolīgāku ja drīkst palūgt
Man parasti receptēs viena no galvenajām lietām ir lai bildes būtu labā kvalitātē,bet te vēl tāds foršs noformējums bildēm + interesanta recepte... viennozīmīgi ++
Lai arī recepte ir viegla un manuprāt visiem zināma, Tu spēji padarīt šo rakstu interesantu ar noformējumu. +Tev
lol un ar to pietiks?
Es labak sataisu kartupelus, sampanieti, brinumsveces TV dators mandarini sokolade un manai masai + kas
Riebjas man rosols un jebkas cits salātveidīgs ar maņiku vai krējumu, bet par uzcītību un rakstu + ;)