local-stats-pixel

It kā karbonāde...26

204 1

Kā jūs, domājat, spocēni, vai gaļu jāēd katru dienu (sor, jautājums nav domāts veģetāriešiem un vegāniem)? Nu, eZZiiC tā nedomā gan. Pāris dienas, siltā laikā arī ilgāk, mierīgi var iztikt bez.

Tā sanāca, ka savā mīļajā, mazajā tirdziņā eZZiiC uzdūrās uz pašmāju baklažānīšiem. Un viss, garām paiet vairs nevar, jānopērk! emotion

Un tad jau vairs nekur neliksies, kaut kas ir jāizdomā un jāķeras pie gatavošanas emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
204 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 26

0/2000

Šausmīgi sarežģīti, es to pagatavot nespēšu! emotion 

 emotion 

Bet gaļu vajag! emotion 

18 0 atbildēt

Veģetārieši krampjaini norija siekalas un  - un aizskrēja meklēt kabacišus !  emotion 

Bet es saku fantazet par kartejo lopiņu ko veretu parverst KARBONĀDE !  emotion 

16 0 atbildēt

Es vasarā esmu sākusi lietot ļoti maz gaļas un jo mazāk lietoju, jo mazāk to vēlos gatavot. Baklažāni  atsauc atmiņā padomju laiku baklažānu ikrus eļļā, ko uzskatījām kā lielu delikatēsi.

12 0 atbildēt

šitais labs variks!  emotion 

taisu tāpat kabačus  emotion 

8 0 atbildēt
Visgardākais baklažāns ir no cūkas miesas.)
8 0 atbildēt

Oi, jaa, 7. liimenji, kur nu Tev... emotion

P.S. Baklazjaans jau ir faktiski galja emotion

7 0 atbildēt

Visi veģetārie ēdieni ir labi, ja tiem pieliek gaļu. emotion

7 0 atbildēt

Baklažāni ir vieni no maniem mīļakajiem dārzeņiem, ar tiem var variēt bezgalīgi, gardi, bet par gaļu Tev nav taisnība, nejūtos paēdis, ja nav gaļas šķēles. Pildītie baklažāni ar jebkura veida gaļu, malto, mēli, speķīti cauraudzīti u.t.t. ir pasakaini. recepte ļoti laba, bet es nedaudz pievinotu kaut ko no gaļas izstrādājumiem. emotion  emotion 

4 0 atbildēt
Būs jāpamēģina. Ko ko,bet baklažānus neprotu gatavot. Tik vienreiz mēģināju.
4 0 atbildēt

Lai vai kā, man ar baklažāniem nekādi nav sanācis draudzēties. Bet izskatās gardi emotion

2 0 atbildēt