Nu ko... labs laiciņš ir pagājis un esmu beidzot sagatavojusi vienkāršas, kreptīgas un sātīgas pusdienas, kuras īsts latvietis nesmādēs, tāpēc ķersimies klāt!
Vairāk šeit! http://labipaedis.blogspot.com/
Nu ko... labs laiciņš ir pagājis un esmu beidzot sagatavojusi vienkāršas, kreptīgas un sātīgas pusdienas, kuras īsts latvietis nesmādēs, tāpēc ķersimies klāt!
Vairāk šeit! http://labipaedis.blogspot.com/
Ņemam nomizotos sīpolu un sagriežam rupjos gabalos. P.S. Nemetiet ārā sīpolu mizas, krājam Lieldienu olu krāsošanai!
Kad putra ir uzvārījusies, nokāšam caur sietu un masu sablenderējam, lai būtu mīkstāka konsistence! Liekam šķīvī putru-biezeni, virsū garšīgo gaļiņu un ēdam gardu muti! Labu apetīti! http://labipaedis.blogspot.com/
Izlaista būtiska lieta - zirņi ir jāvāra buljonā ! tikai tad atklājas zirņu biezputras patiesā garša !
un blenderēt tur napig neko nevajag - labi novārīti zirņi paši šķist ....