Lūk visas piedevas!
Pēc 7 minūtēm viss jau uzvārījies! Atliek tikai nolaist tvaiku!
Lūk visas piedevas!
Pēc 7 minūtēm viss jau uzvārījies! Atliek tikai nolaist tvaiku!
Viss izvārījies perfekti!
Sablenderēju smukā, oranžā putriņā!
Pievienoju kausēto sieru un vel pablenderēju.
Beram virsū piedevas (aizmirsu uzbērt melnos piparus ) un zupiņa ir gatava! Ar to čilli daudzumu, kuru liku es sanāca ļoti pikanta, takā recepte nav domāta kuram katram zarnu traktam!
Vel ļoti labi garšo zupiņa ar kūpinātu lasi vai vistu, bet šoreiz man tāds veģetārais variants!
tiesi sovakar ar montannu uztaisijaam sito birba zupu. vinam sametaas suudigi un aizgaja paplutiit. man gan loti garsoja. paldies par ieteikumu. plusins