Originala recepte. Ljoti atvainojos, ka nav garumziimes.
Sastavdalas:
Piens 0,5 l.
Sinepes (pec garshas)
Saals (pec garshas)
Cietais siers (pec garshas)
Barankas - viens iepakojums (20 gab.)
Desas - 10 gab.
Originala recepte. Ljoti atvainojos, ka nav garumziimes.
Sastavdalas:
Piens 0,5 l.
Sinepes (pec garshas)
Saals (pec garshas)
Cietais siers (pec garshas)
Barankas - viens iepakojums (20 gab.)
Desas - 10 gab.
Iemaucam shitas barankes piena peldee, lai mazliet sasuucas ar pienu un paliek mikstakas.
Sasmerejam desu ar sinepem un bliezham ieksha barankas. Desu galiem jabut mazliet ara izlidushiem, jo desa sarausies. Apsmerejam. Piemaucam pa virsu sieru un bliezham cepeshkrasni. 15-20 minutes uz 180 gradiem.
Siers ir izskusis un izskatas dieviigi. Visa gimene pabarota un diezgan leeti.
Pa virsu var uzbliezt tomatu meerci. Bon apetit.
Ir liela starpība starp oriģinālu, labu recepti un vienkāšu produktu sačakarēšanu. Šis ir otrais gadījums... -
Omfg...:D Un es domāju,ka tikai es esmu spējīgs šitā piesmiet ēdienu :D
Cīsiņš vienlaicīgi četrās barankās...liek aizdomāties,if you know what i mean