Mcdonalds, hesburgers un KFC nekad nespēs mēroties spēkiem ar kārtīgu mājās gatavotu vistas burgeri. Šoreiz tirdzniecību internetā esmu metis pie malas, un pastāstīšu kā pagatavot garšīgu, sulīgu vistas burgeri.
Mcdonalds, hesburgers un KFC nekad nespēs mēroties spēkiem ar kārtīgu mājās gatavotu vistas burgeri. Šoreiz tirdzniecību internetā esmu metis pie malas, un pastāstīšu kā pagatavot garšīgu, sulīgu vistas burgeri.
Viss, kas nepieciešams: vistas fileja, tomāti, siers, sīpoli, salāti, 1 ola, mērce, rīvmaize un burgermaizītes.
Ņemam vistas fileju un apkaisam ar garšvielām - sāli, pipariem un aso papriku.
Lai garšvielas ievilktos un fileja būtu plānāka nedaudz to "iekaustam" ar mīklas rulli.
Tā izskatās fileja kad ir riktīgi "norāvusies" ar mīklas rulli.
Sakuļam olu, apviļājam fileju rīvmaizē, pēc tam olā un atkal rīvmaizē.
Uz pannas uzkarsējam eļļu un liekam cepties. Cepam aptuveni divas minūtes no katras puses. Viss atkarīgs no filejas biezuma. (Diemžēl manējā bišķi apdega, bet garšu tas nebojāja)
Kamēr cepas fileja, liekam karsēties maizītes.
Smērējam virsū mērci.
Liekam virsū tomātus...
Tās salātu lapas tev gan nevāji apvītušas, tādas jau jāmet ārā, nevis jāēd.