Ja nu jums ļoti negaržo eļļa, tad var atkal nosusināt salvetēs eļļu.....
Un tad nu voalāa Hesīša sīpolu riņķi jūsu mājās ir gatavi...
Labu apetīti... (Bļin pašam sāka siekala tecēt )
Ja nu jums ļoti negaržo eļļa, tad var atkal nosusināt salvetēs eļļu.....
Un tad nu voalāa Hesīša sīpolu riņķi jūsu mājās ir gatavi...
Labu apetīti... (Bļin pašam sāka siekala tecēt )
Ja mīklai pielej nedaudz alu, ir vēl garšīgāk un cepamo pulveri nevajag.
Ūdenī jāliek tikai zaļie sīpoli, jāliek priekš tam, lai nēbūtu viņiem tik spēcīga/kodīga garša. Sarkanos var arī nelikt.
UN... šie - mājās taisītie noteikti būs daudz labāki, jo pats zini, ka nelieto vecu eļļu un liec labus produktus! ;)
ja ūdens vietā izmanto pienu, tad vēl sīpola gredzentīņi ir garšigāki un 90% baudītāju nepateiks, ka tie ir sīpoli.
Es mīklu taisu vnk no +/- kvalitatīva alus, miltiem un garšvielām, jo mēģināju visādus veidus un alus variants bija vislabākais. :D Bet nu katram jau savs... :)