Marinādei gatavojam stipru melno tēju
Pievienojam pāris lauru lapas un melnos piparus uz aci
Marinādei gatavojam stipru melno tēju
Pievienojam pāris lauru lapas un melnos piparus uz aci
Pārlejam visu ar marinādi tā, lai nēģi būtu pilnībā nosegti un liekam cepeškrāsnī sautēties 30-40 minūtes
Principā gatavs
Vēl siltiem noņemam provi
Pārējiem virsū liekam slogu un atstājam aukstā vietā līdz šķidrums sagalē
Skaistas bildes izdekorētā šķīvī nebūs, jo tie pazūd vēderos zibens ātrumā.
Velti bodnieks nēģi krata,
Jefiņš to pat neapskata:
Zvērus, kas tik kodīgi,
Neēd ļaudis godīgi!
/J. Dreslers/
Ņammmmma!
Es varētu pārtikt tikai no nēģiem, melnajiem ikriem un baltmaizes.
tu laikam nekad nēģus neesi redzējis dzīvus upes vidē. Vienreiz teļš bija iekritis upē un beigts. Pēc pāris dienām pilns ar nēģiem noklāts bija.
Daudzi saka fū kautkādi maitādēji un kā viņus var ēst. Komoon ja jūs zinātu cik laba šitā delikatese ir. Ne tuvu zivij viņš garšo un tas ir labi, man zivis negaršo ja nu vienīg lasītis, pašķertās līdakas un ņēgīši tos es atzīstu pa labu esam
Pirkti vai pa kluso upē sasmelti ?
ja pa kluso 480 eur + (30x40Eur)=1680 pa vienu pīli nēģu
Es parasti tejas vieta izmantoju kartigu,stipru, labu, tiko samaltu pupinu kafiju. Personigi labak garsho.
Kā man garšo nēģi!!!! Klau, cilvēk, es 100 gadus neesmu bijis centrāltitgū, cik tur maksā tagadiņās svaigi nēģi un cik jau gatavi, paldies par atbildi?!
Pats taisu apm tā pat,bet ir viena nianse,ko esmu aimirsis. Kad sautē,jāzin precīzi cik ilgi vajag,lai būtu *krikšķis*. Ja par ilgu,tad nav...bet kā nu kuram labāk garšo