Harčo ir patiesi prestiža zupa, un viņu ir jāmāk pagatavot! Pirmkārt, Harčo gatavo no piena jēra gaļas, kas ir maiga. Šajā laikā, no decembra līdz aprīlim būs problemātiski atrast jaunlopa gaļu, jo vienkārši šajā laika periodā jaunos jērus nekauj (tas informācijai)
Otramkārtām, Īstā Harčo nekad nebūs klāt burkāni vai tomātu pasta, tas ir ļoti maldīgs uzskats, ka Harčo jābūt kokrēti sarkanam, tieši pretēji!
Aptuvenās izmaksas 6-7Ls ~8 porciju pagatavošanai
1Kg jēra ciskas vai ribiņu
2 lieli sīpoli
350g tomāti savā sulā
Glāze rīsu (200ml) tvaicētu
1 čilli pipars
Bunte svaiga kinza
Ķiploka galviņa
4-5 valrieksti
Ēdamkarote brūnā cukura
Sāls
Eļļa cepšanai
Kaltētās garšvielas:
Baziliks
Majorāns
Timiāns
Raudene
Estragons
Kumins
Hmeļi-suneļi