- Cūkgaļas kakla karbonāde
- Sīpoli
- Granātābolu sula
- Sāls + ūdens
- Čilli
Vispirms ļoti smalki sagriežam sīpolus pusmēnešos, lai atsulojās un pieberam nedaudz čilli asumiņam!
Svaigu cūkgaļu maucam uz iesmiem (bez garšvielām un marinēšanas), uzjaucam ļoti, ļoti stipru sālsūdeni. Kad ogles jau gatavas, metam virsū gaļu un uzreiz sākam aplaistīt ar sālsūdeni (tā izveidosies gaļai glazūra), brūnums būs pavisam savādāks nekā marinētai gaļai!
Kad gaļa brūngana un iedurot nāk sārta sula, ļoti ātri, kamēr gaļa karsta, metam iekšā sīpolos un aplejam ar granātābolu sulu, samaisam un fiksi bļodu ciet ar segu, dvieļiem vai pārtikas plēvi un gaidam minūtes 30!
Labu ēstgirbu