local-stats-pixel

Gruzīnu šašliks bez marinēšanas!6

113 2

- Cūkgaļas kakla karbonāde
- Sīpoli
- Granātābolu sula
- Sāls + ūdens
- Čilli

Vispirms ļoti smalki sagriežam sīpolus pusmēnešos, lai atsulojās un pieberam nedaudz čilli asumiņam!

Svaigu cūkgaļu maucam uz iesmiem (bez garšvielām un marinēšanas), uzjaucam ļoti, ļoti stipru sālsūdeni. Kad ogles jau gatavas, metam virsū gaļu un uzreiz sākam aplaistīt ar sālsūdeni (tā izveidosies gaļai glazūra), brūnums būs pavisam savādāks nekā marinētai gaļai!

Kad gaļa brūngana un iedurot nāk sārta sula, ļoti ātri, kamēr gaļa karsta, metam iekšā sīpolos un aplejam ar granātābolu sulu, samaisam un fiksi bļodu ciet ar segu, dvieļiem vai pārtikas plēvi un gaidam minūtes 30!
Labu ēstgirbu

Reklāma
113 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Tu tāpat grauz klāt nesagrieztus zaļumus?
1 0 atbildēt
Skatos, ka tev, anonīmais drosminiek, ir problēmas ar redzi, ja jau man visu laiku prasi, vai neredzu. Es redzu. Un prasu, lai uzzinātu autora viedokli nevis tavu nekam nederīgo emotion
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt