Kā jau jūs visi zināt, dienā ir jāapēd daudz vitamīni, un tos var uzņemt ar augļiem, piemēram, ar āboliem. Lai tos padarītu vēl garšīgākus un saldākus, ābolus var noklāt ar karameli. Tos ir ļoti vienkārši un ātri pagatavot. :)
Nepieciešamās sastāvdaļas 4 porcijām :
> 4 nelieli āboli
> 200 grami cukura
> nedaudz ūdens
> saldējuma kociņi (vai arī tie, kas jums ir pieejami)
Pagatavošana:
1. Uz kociņa uzdurt ābolus.
2. Katliņā iebērt cukuru un pievienot nedaudz ūdens. Uzkarsēt.
3. Kad cukurs ir karamelizējies, tajā apviļāt ābolus, taču ātri, jo cukurs ātri sacietē.
4. Nolikt ābolus uz cepamā papīra, lai karamele sastingst.
Ps. Cukuram var pievienot nedaudz pārtikas krāsvielas, lai karamele izskatītos vēl skaistāka.